Valnøddecreme


Tilbehør

Sofie Engkjær
Valnøddecreme

Valnøddecreme med valnødder, mandeldrik, dadler, vanilje og et nip flagesalt er en sød plantebaseret creme, som kan bruges som topping på chiagrød, overnight oats, havregrød, som smørrelse på brød eller som dip til frisk frugt. Brug cremen som et plantebaseret alternativ til yoghurt, og lav den hurtigt ved at blende få og simple ingredienser sammen.

Ingredienser


100 g. valnødder

1,5 dl. mandeldrik

3 friske dadler

1/2 tsk. vaniljepulver

Et nip flagesalt

Fremgangsmåde


1

Kom alle ingredienser i en blender, og blend til du har en cremet valnøddecreme. Opbevar cremen på køl.

Tips og Tricks


Prøv eventuelt at riste valnødderne let på en pande ved lav varme, inden du blender dem for at få mere smag. Hvis du foretrækker en sødere creme, kan du tilsætte en ekstra dadel, og du kan bruge vaniljesukker i stedet for vaniljepulver. Hvis du ønsker det, kan du med fordel tilsætte et nip kanel - mums!


ValnøddedipSund frugtdip

Tags