Sundere barer med peanutbutter, banan og mørk chokolade


Sundt mellemmåltid med peanutbutter og chokolade

Barer med peanutbutter, banan og mørk chokolade er den perfekte søde snack, når den lille sult melder sig. De er lette at lave og smager godt som det søde punktum i madpakken. Hvis du har et par modne bananer, som snart skal bruges, så er disse barer ideelle at røre sammen.

Ingredienser


2 bananer

1 æg

1 dl. smooth peanutbutter

2 spsk. flydende honning el. ahornsirup

1 tsk. bagepulver

2 1/2 dl. havremel

40 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde


1

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2

Mos bananerne med en gaffel og rør dem sammen med æg, peanutbutter, honning, bagepulver og havremel.

3

Hak chokolade groft og rør i dejen.

4

Beklæd et ovnfast fad med bagepapir og hæld dejen i fadet og bag i 20 minutter. Når dejen er færdigbagt skæres den i 9 barer, som opbevares på køl.

Tips og Tricks


Havremel laves nemt ved at blende havregryn til mel i en foodprocessor. Rør gerne grofthakkede nødder såsom valnødder i dejen sammen med mørk chokolade. Du kan også tilsætte et nip vaniljepulver eller et drys kanel til dejen. Spis også gerne barerne til morgenmad med lidt græsk yoghurt.


Sunde barer med banan og peanutbutterPeanutbutterbar med banan og havregryn

Tags