Sunde banankager fyldt med gode proteiner fra hytteost og havregryn. Spis pandekagerne til morgenmad med banan, nøddesmør og ahornsirup eller spis dem uden toppings som et nemt mellemmåltid. Pandekagerne kræver kun få ingredienser og begrænset med tid, så pandekager til morgenmad er ikke kun forbeholdt weekendmorgener.
Ingredienser
1 æg
1/2 banan
1/2 dl. hytteost
1 dl. havregryn
1 tsk. bagepulver
Et nip vaniljepulver
Kokosolie eller smør
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i en blender og blend til en cremet dej.
Steg pandekagerne gyldne og gennembagte i en lille skefuld kokosolie eller smør på en middelvarm pande.
Tips og Tricks
Lav gerne en stor portion og opbevar pandekagerne på køl i en lufttæt beholder, pandekagerne kan også fryses. Erstat eventuelt vanilje med et nip kanel. Du kan også røre mørke chokoladeknapper i dejen, det er ren luksus fra morgenstunden.