Spidskålssalat med halloumi og saltmandler


Spidskålssalat med halloumi og saltmandler

Stegt eller grillet halloumi smager af sommer - særligt i selskab med spidskål, avocado, agurk, tomater, blåbær, granatæblekerner og saltede mandler som i denne salat. Den ideelle sommersalat der smager dejligt serveret som tilbehør til en grillaften eller serveret med et godt stykke brød til.

Ingredienser


1 lille spidskål

1/2 avocado

1 agurk

10 stk cherrytomater

60 g blåbær

50 g granatæblekerner

1 spsk olivenolie

200 g halloumi eller grillost

En håndfuld saltmandler

Saften fra en halv citron

Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde


1

Skær halloumi i skiver og steg skiverne på hver side i olivenolie på en middelvarm pande. Skyl og snit spidskål fint, skær avocado, agurk og tomater i tern.

2

Vend spidskål, avocado, agurk, tomater, blåbær og granatæblekerner sammen med citronsaft, salt, peber og stegt halloumi i tern. Hak saltmandler og top salaten med dem.

Tips og Tricks


Hvis du ønsker en mere vinterlig version af salaten, kan du skifte blåbær ud med æble og skifte halloumi ud med fetaost. Prøv også gerne ristede pinjekerner i stedet for saltmandler. Salaten kan dermed varieres alt efter sæson.


Spidskålssalat med halloumi - VegetarSpidskålssalat med halloumi - Opskrift

Tags