Snickers dadler


Dessert

Sofie Engkjær
Snickers dadler

Snickers-dadler har længe været populære – og med god grund. Med få ingredienser kan du nemt lave et sundere alternativ til en Snickers-chokoladebar. Lav en stor portion og frys dem, så du altid har en iskold dadelhapser, der tilfredsstiller trangen til både sødt og salt.

Ingredienser


200 g. Medjool dadler

50 g. mørk chokolade

Peanutbutter

En håndfuld peanuts

Flagesalt

Fremgangsmåde


1

Smelt chokoladen over vandbad, og hak peanutsene fint.

2

Fjern stenene fra dadlerne, og fyld hver dadel med en skefuld peanutbutter.

3

Dyp halvdelen af hver dadel i chokoladen, og drys med hakkede peanuts og flagesalt. Opbevar dadlerne i køleskabet eller fryseren.

Tips og Tricks


Jeg bruger Medjool-dadler fra papæske, da de er store og har en skøn karamelsmag. Du kan også bruge friske dadler fra papæske, men vær opmærksom på, at de er blødere og derfor lidt vanskeligere at arbejde med. Pynt eventuelt dadlerne med et drys kokosmel eller frysetørrede hindbær. Du kan også erstatte peanutbutter med mandelsmør eller Biscoff – det smager også skønt!


Dadler med chokolade og peanutbutterDadler med chokolade

Tags