Snickers-dadler har længe været populære – og med god grund. Med få ingredienser kan du nemt lave et sundere alternativ til en Snickers-chokoladebar. Lav en stor portion og frys dem, så du altid har en iskold dadelhapser, der tilfredsstiller trangen til både sødt og salt.
Ingredienser
200 g. Medjool dadler
50 g. mørk chokolade
Peanutbutter
En håndfuld peanuts
Flagesalt
Fremgangsmåde
Smelt chokoladen over vandbad, og hak peanutsene fint.
Fjern stenene fra dadlerne, og fyld hver dadel med en skefuld peanutbutter.
Dyp halvdelen af hver dadel i chokoladen, og drys med hakkede peanuts og flagesalt. Opbevar dadlerne i køleskabet eller fryseren.
Tips og Tricks
Jeg bruger Medjool-dadler fra papæske, da de er store og har en skøn karamelsmag. Du kan også bruge friske dadler fra papæske, men vær opmærksom på, at de er blødere og derfor lidt vanskeligere at arbejde med. Pynt eventuelt dadlerne med et drys kokosmel eller frysetørrede hindbær. Du kan også erstatte peanutbutter med mandelsmør eller Biscoff – det smager også skønt!