Smoothie bowl med mango, banan, avocado og spinat


Morgenmad

Sofie Engkjær
Smoothie bowl med mango

En smoothie bowl er en tykkere smoothie, der kan nydes i en skål og spises med en ske. Den er flot, farverig og toppes gerne med granola, frisk frugt, nøddesmør eller chokolade. Smoothie bowlen kan nydes som en sund morgenmad eller som et opfriskende mellemmåltid, og så kan smoothie bowls varieres på utallige måder. Den her version er eksotisk med en god balance af frugt og grønt, og så er den ideel at nyde i sommervarmen.

Ingredienser


1 banan, frossen

1 håndfuld frisk babyspinat

1 dl. mango, frossen

1 dl. avocado, frossen

Havredrik el. anden mælk

Fremgangsmåde


1

Blend alle ingredienser til en tyk smoothie. Tilsæt havredrik alt efter, hvilken konsistens du ønsker og alt efter, hvor meget væske blenderen skal bruge til at blende.

Tips og Tricks


Tilsæt evt. 1 tsk. chiafrø til smoothien og top den med banan, hakket mørk chokolade, kokosmel, granola og mandelsmør. Du kan naturligvis også tilsætte mere væske og drikke smoothien, hvis morgenmaden skal gå ekstra hurtigt.


Smoothie bowl med avocadoSmoothie bowl med spinat

Tags