Små søde bananpandekager med kakao er en sød og sund morgenmad, et mellemmåltid eller dessert, som laves med få ingredienser. Det eneste du skal gøre er at skære bananer i skiver, blende få ingredienser til en dej og dyppe de små bananskiver i dejen, inden de steges.
Ingredienser
2 bananer
2,5 dl. havregryn
1 dl. havredrik el. mælk
1 æg
1 spsk. kokossukker
1 spsk. bagekakao
1 tsk. bagepulver
Et nip salt
Fremgangsmåde
Skær bananerne i skiver med en tykkelse på ca. 1 centimeter. Kom havregryn, havredrik, æg, bagekakao, kokossukker, bagepulver og salt i en skål og blend med en stavblender til du får en ensartet dej.
Tilsæt 1 tsk. smør eller kokosolie på en middelvarm pande og dyp dernæst bananskiverne i pandekagedejen, inden de steges et par minutter på hver side, til de er gyldne og færdigbagte.
Tips og Tricks
Prøv eventuelt at eksperimentere med at dyppe andet frugt i dejen såsom friske jordbær og gør pandekagebagningen til en hyggelig aktivitet. Pandekagerne kan serveres til morgenmad med nøddesmør, frisk frugt og ahornsirup eller til dessert med friske bær og vaniljeis.