Saltkringler med chokolade


Dessert

Sofie Engkjær
Chokoladekringler

Mangler du en simpel snack, som ovenikøbet er sød, salt og sprød? Så begynder din mund nok at løbe i vand ved tanken om saltkringler med chokolade og peanuts. Opskriften består af kun fire ingredienser og tager ingen tid at lave. Du skal blot have tålmodighed til at vente på, at chokoladen størkner.

Ingredienser


80 g. pretzels/saltkringler

60 g. mørk chokolade

1 tsk. kokosolie

En håndfuld hakkede peanuts

Fremgangsmåde


1

Smelt chokolade og kokosolie i en skål over vandbad og tag skålen af varmen.

2

Rør pretzels/saltkringler i chokoladen og fordel dem på en tallerken beklædt med bagepapir. Drys hakkede peanuts over chokoladen og lad det størkne. Opbevar saltkringlerne i en lufttæt beholder.

Tips og Tricks


Brug gerne usaltede pretzels og drys flagesalt over chokoladen. Prøv også at samle to pretzels med peanutbutter og dyppe dem derefter i chokolade. Du kan naturligvis også bruge mælkechokolade, hvis du foretrækker det, eller bruge andre hakkede nødder. Tag den simple snack med i madpakken som frokostens søde punktum. Haps, haps!


Saltkringler med chokoladePretzels med chokolade

Tags