Ramsløgspesto


Tilbehør

Sofie Engkjær
Ramsløgspesto

Ramsløgspesto smager herligt som tilbehør til tapas eller smurt i en sandwich - det kan nemlig bruges på samme måde som traditionel pesto med basilikum. Pestoen er nem at lave, eftersom ingredienserne blot skal blendes i en foodprocessor eller med en stavblender, og så er der pesto på ingen tid.

Ingredienser


25 ramsløgsblade

35 g mandler

45 g groftrevet parmesan

3 spsk olivenolie

Saften fra en halv citron

Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde


1

Rist mandlerne på en tør pande, skyl og tør ramsløg og blend alle ingredienser i en foodprocessor.

2

Smag til med salt, peber og eventuelt mere citronsaft og olivenolie.

Tips og Tricks


Ramsløgspesto smager skønt lavet med ristede mandler - men prøv også gerne at erstatte mandlerne med andre nødder eller kerner såsom ristede solsikkekerner, pinjekerner eller cashewnødder.


Ramsløgspesto - OpskriftRamsløgspesto - Vegetar

Tags