Proteinrig cookie dough med chokolade, vanilje og en hemmelig ingrediens, som er sund, proteinrig og neutral i sin smag. Kan du gætte den hemmelige ingrediens? Der er tale om hytteost, som er genial i det søde såvel som i det salte køkken. Kagedejen skal ikke bages, så du kan spise den direkte fra skålen som et hurtigt mellemmåltid.
Ingredienser
200 g. hytteost
2 spsk. ahornsirup
1/4 tsk. vaniljepulver
1/2- 1 dl. mandelmel
25 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde
Blend hytteost, ahornsirup og vanilje i en blender eller foodprocessor, til du får en cremet dej uden klumper.
Hak chokolade mellemfint og rør chokoladen i dejen sammen med mandelmel. Server i små skåle og opbevar eventuelle rester på køl i en lufttæt beholder.
Tips og Tricks
Hvis du gerne vil have lidt crunch i din cookie dough, kan du røre en håndfuld mandelsplitter i dejen inden servering. Du kan også tilsætte en spsk. peanutbutter eller mandelsmør inden dejen blendes. Spis den sunde kagedej, som den er eller server den som dip til frisk frugt.