Peanutdip


Tilbehør

Sofie Engkjær
Vegetarisk peanutdip

Peanutdip er en nem dip lavet på græsk yoghurt, peanutbutter, mayonnaise, saft og skal fra en lime samt lidt salt. Den kan røres sammen på ingen tid og serveres til asiatisk mad såsom nudelsalat, friske forårsruller eller blot som dip til grøntsagsstave. Brug den også gerne som smørrelse i en tortillapandekage eller i en sandwich.

Ingredienser


1 dl. græsk yoghurt, gerne 10%

2 spsk. peanutbutter

1 spsk. mayonnaise

1 lime, saft og skal heraf

Lidt salt

Fremgangsmåde


1

Rør alle ingredienser sammen til en dip. Pynt med peanuts.

Tips og Tricks


Peanutdippen har en mild smag så tilsæt gerne lidt hakket frisk chili eller friske koriander for et stærkere alternativ. Du kan også tilsætte en tsk. karry for en kraftigere farve eller undlade mayonnaisen for en lettere udgave af dippen.


Peanutdip med peanutbutterPeanutdip med græsk yoghurt

Tags