Pandekager med butterbeans


Morgenmad

Sofie Engkjær
Sunde pandekager

Pandekager til morgenmad er den ultimative weekendforkælelse, men du kan sagtens nyde dem i hverdagen, hvis du forbereder en stor portion. Her får du endda en pandekageopskrift, som er proteinrig og mættende fra morgenstunden.

Ingredienser


240 g. butterbeans (svarende til 1 dåse)

2 æg

1 1/2 dl. mælk

50 g. fuldkornsmel

100 g. hvedemel

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

1/2 tsk. stødt kardemomme

Et nip flagesalt

1 spsk. honning

Kokosolie eller smør til stegning

Fremgangsmåde


1

Blend alle ingredienser godt sammen i en blender eller foodprocessor, til dejen er helt glat og uden klumper.

2

Varm en pande med kokosolie eller smør og steg pandekagerne gyldne og gennembagte.

Tips og Tricks


Hvis du bruger tørrede bønner, skal du iblødsætte og koge ca. 100 g bønner for at få en tilsvarende mængde pandekager. Server eventuelt pandekagerne med græsk yoghurt, frisk frugt og ahornsirup. Frys gerne pandekagerne ned og lun dem inden servering og tilsæt gerne lidt revet citronskal til dejen.


Pandekager med butterbeansPandekager med bønner

Tags