Myslibarer


Dessert

Sofie Engkjær
Myslibarer med honning og nøddesmør

Køber du dine myslibarer i supermarkedet, eller laver du dem selv? Hvis du endnu ikke har smagt hjemmelavede myslibarer, har du noget godt i vente. Her får du en opskrift på simple myslibarer lavet med ingredienser, du muligvis allerede har i køkkenskabene. Som bonus skal de ikke bages, hvilket gør dem til en god sommersnack.

Ingredienser


1/2 dl. honning

3/4 dl. peanutbutter

2 1/2 dl. grovvalsede havregryn

1/2 dl. solsikkekerner

1/2 dl. rosiner

2 spsk. chiafrø

40 g. mørk chokolade

Et nip havsalt

Fremgangsmåde


1

Smelt honning og peanutbutter i en lille gryde. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle af.

2

Hak chokolade groft og rør chokoladen i gryden sammen med havregryn, solsikkekerner, rosiner, chiafrø og havsalt.

3


Fordel blandingen i et mindre fad og sæt det på køl. Når blandingen er kølet af, skæres den ud i otte ens barer.

Tips og Tricks


Pynt dine myslibarer med smeltet mørk chokolade, hampefrø og et drys havsalt, eller server dem i al deres enkelhed. Tag dem med i madpakken, nyd dem som en snack på farten, eller spis dem skåret i mindre stykker oven på yoghurt. Du kan sagtens bruge andre frø og kerner og undlade rosiner, hvis det ikke er din smag.


Myslibarer med chokoladeMyslibarer

Tags