Morgenmadscookie med kanel og rosiner


Morgenmad

Sofie Engkjær
Sunder cookie

Få en god start på dagen med en stor nærende cookie bagt på bare syv-otte minutter i en airfryer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men morgenmadscookien er lavet af havregryn, banan, mandelsmør, mandeldrik, kanel og rosiner, hvilket gør den til den ideelle hverdagsmorgenmad, som smager luksuriøst men indeholder samme ingredienser som en skål havregrød - blot med mindre væske.

Ingredienser


1/2 dl. finvalsede havregryn

1/2 dl. grovvalsede havregryn

1/2 moden banan

1 spsk. mandeldrik

1 spsk. rosiner

1 tsk. mandelsmør

1/2 tsk. bagepulver

1/2 tsk. kanel

Et nip salt

Fremgangsmåde


1

Kom bananen i en skål og mos den godt med en gaffel, inden de øvrige ingredienser røres i mosen.

2

Brug hænderne til at forme en stor rund cookie og placer den på et stykke bagepapir. Bag din morgenmadscookie i en airfryer ved 180 grader i 7-8 minutter, til den er gylden og sprød.

Tips og Tricks


Det er ikke alle, som bryder sig om rosiner, så erstat dem gerne med grofthakkede mandler, knuste valnødder eller gør din cookie mere dekadent med mørke chokoladeknapper. I det tilfælde kan du erstatte kanel med et nip vaniljepulver. Server cookien straks og eventuelt med en skefuld græsk yoghurt og et drys ahornsirup. Har du ikke en airfryer, kan du bage din cookie i ovnen, så skal den blot bages lidt længere.


Cookie i airfryerMorgenmadscookie

Tags