Majskiks med peanutbutter og mørk chokolade


Dessert

Sofie Engkjær
Majskiks med peanutbutter og mørk chokolade

Har du smagt riskiks overtrukket med mørk chokolade? Majskiks overtrukket med peanutbutter, mørk chokolade og flagesalt er luksusudgaven af supermarkedets riskiks. Opskriften er et bud på et lækkert, enkelt og sundere mellemmåltid, som kun kræver få simple og tilgængelige ingredienser. Det tager kun et øjeblik at lave opskriften, og det er en hyggelig aktivitet at pynte kiksene med forskellige toppings.

Ingredienser


4 majskiks eller riskiks

4 spsk. peanutbutter

50 g. mørk chokolade

Flagesalt

Fremgangsmåde


1

Smør 1 spsk. peanutbutter på hver majskiks.

2

Smelt mørk chokolade over vandbad og fordel chokoladen over laget med peanutbutter.

3

Drys flagesalt over den smeltede chokolade. Frys dine majskiks til chokoladen er stivnet.

Tips og Tricks


Hvis din peanutbutter i forvejen er saltet, kan du undlade at drysse salt over chokoladen. Eksperimenter gerne med forskellige varianter af nøddesmør såsom cashew- eller mandelsmør. Hak også gerne en håndfuld nødder og drys dem over chokoladen, inden majskiksene fryses. Du kan naturligvis også bruge riskiks i stedet for majskiks.


Majskiks med peanutbutter Majskiks med chokolade

Tags