Køleskabsgrød med blåbær og citron


Morgenmad

Sofie Engkjær
Køleskabsgrød med blåbær og vanilje

Begynd dagen på en frisk og sommerlig måde med en skål køleskabsgrød, også kaldet overnight oats, med blåbær, citron og vanilje. Grøden er nem, farverig og den kan spises på farten med eller uden toppings.

Ingredienser


1 dl. finvalsede havregryn

1 dl. frosne vilde blåbær

1,5 dl. mælk

0,5 dl. vand

1 spsk. græsk yoghurt

1 tsk. vaniljepasta

1 tsk. chiafrø

1/2 citron, skal heraf

Et nip salt

Fremgangsmåde


1

Rør alle ingredienser sammen i en beholder med låg og opbevar grøden på køl natten over. Top evt. grøden med peanutbutter og friske blåbær.

Tips og Tricks


Tilsæt gerne lidt kardemomme og citronsaft for at give køleskabsgrøden endnu mere smag. Hvis du ønsker en sødere grød, kan du tilsætte en ekstra dadel, lidt akaciehonning eller ahornsirup. Du kan eventuelt servere grøden i små klare glas på brunchbordet for et farverigt og friskt indslag.


Køleskabsgrød med vilde blåbær Køleskabsgrød med blåbær og citron

Tags