Morgenmad der smager af kage - what is not to like? Den her køleskabsgrød minder om banankagedej men i en nærende, mættende og ekstra nem udgave. Opskriften kræver hverken mange ingredienser, evner i et køkken eller tid - og at starte dagen med chokolade er aldrig nogen dum idé.
Ingredienser
1 dl. finvalsede havregryn
1,5 dl. mandeldrik
1/2 banan
1 dadel
1 spsk. valnødder
1 tsk. chiafrø
1/2 tsk. kanel
10 g. mørk chokolade
Et nip salt
Fremgangsmåde
Hak chokolade, dadel og valnødder groft og mos bananen med en gaffel. Kom alle ingredienser i en lufttæt beholder og rør godt sammen, inden den kommes på køl natten over. Top næste dag med banan, valnødder og chokolade.
Tips og Tricks
Sørg for at bruge en moden banan med brune pletter eller tilsæt som alternativ lidt ahornsirup eller en ekstra dadel, så grøden får lidt sødme. Øg gerne mængden af kanel eller tilsæt lidt kardemomme og eller vaniljepasta.