Hjemmelavede müslibarer med havregryn og mandler


Hjemmelavede muslibarer med havregryn og mandler

Der er ikke noget værre end, når snacksulten melder sig og man ikke har nogen form for snacks i hjemmet. Modsat findes der ikke noget bedre end når man har hjemmelavet, lækre snaks i hjemmet. Disse müslibarer er en af mine favorit snacks, da de smager himmelsk og er nemme at lave.

Ingredienser


5 dl havregryn

1 dl hørfrø

2 dl solsikkekerner

2 dl hakkede mandler

1 dl kokosmel eller kokosflager

1 dl honning

1 dl kokos olie

400 g juicy dadler

Lidt salt

Fremgangsmåde


1

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kom hørfrø, hakkede mandler, solsikkekerner, kokosmel og havregryn på en bageplade og bag det i ca. 15 min. i ovnen. Rør godt rundt undervejs, så blandingen ikke bliver brændt.

2

Afkøl det hele i 5-10 min og kom det derefter over i en skål. Smelt honning og kokosolie i mikrobølgeovnen og kom det også over i skålen til blandingen.

3

Tag stenene ud af dadler og kom dadlerne over i skålen. Til sidst tilsætter du salt til skålen og rører godt rundt til du får en samlet masse.

4

Derefter finder du et fad og beklæder den med bagepapir. Pres nu massen ned i fadet i den tykkelse og størrelse du ønsker. Kom fadet i køleskabet i et par timer og derefter tages det ud og skæres i stykker på et skærebræt.

Tips og Tricks


Tip 1: du kan evt. blende dadlerne med lidt vand inden du kommer dem over i skålen til blandingen, hvis du er mere til en ensartet masse. Tip 2: müslibarerne kan holde sig i op til 7 dage på køl.


Hjemmelavede muslibarer - OpskriftHjemmelavede muslibarer - Mandler

Tags