Græsk inspireret linsesalat


Græsk inspireret linsesalat

Græsk inspireret linsesalat med grønne linser, sorte oliven, agurk, peberfrugt, persille og fetaost er en nem og fyldig salat, som smager godt serveret til fladbrød, pesto og hummus. Salaten kan desuden serveres som tilbehør til falafler og grillede grøntsager.

Ingredienser


240 g. brune linser, evt. en dåse

160 g. sorte oliven, uden sten

1/2 agurk

1/2 rødløg

2 røde snackpeber

5 dadler, uden sten

150 g. salatost i tern

En håndfuld frisk persille

1 spsk. olivenolie

Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde


1

Skyl brune linser og kom dem i en skål. Skær agurk, rødløg, dadler og peberfrugt i fine tern og rør det sammen med salatost og hakket persille i skålen med linser. Tilsæt olivenolie og smag til med salt og peber.

Tips og Tricks


Gør salaten mere fyldig og proteinrig ved at tilsætte kikærter og gør den mere sød ved at tilsætte granatæblekerner. Du kan eventuelt lave en dobbeltportion og lave en dressing af honning, citronsaft, olivenolie, salt og peber og opbevare dressingen i en beholder for sig, så har du nemme og friske måltider til et par dage. Top gerne salaten med en håndfuld hakkede saltede mandler.


Græsk inspireret salat med brune linserLinsesalat

Tags