Cremet chiagrød med kakao


Morgenmad

Sofie Engkjær
Sund chiagrød

Hvis du er vild med chiagrød og overnight oats, fordi det nemt kan røres sammen aftenen inden servering, vil du også synes om den her opskrift på cremet chiagrød med kakao. Når du blender chiagrøden, får du en lækker cremet konsistens, som flere foretrækker over konsistensen af almindelig chiagrød. Tag grøden med på farten og top den med dine yndlingstoppings.

Ingredienser


1 dl. mandeldrik

2 spsk. chiafrø

1 spsk. kakao

1-2 friske dadler

Et nip flagesalt

Fremgangsmåde


1

Fjern stenene fra dadlerne og kom dadlerne i en blender med mandeldrik, chiafrø, kakao og et nip salt. Blend til grøden er fri for klumper.

2

Opbevar grøden på køl natten over, så har grøden god tid til at sætte sig. Top grøden med peanutbutter, banan og et drys mørk chokolade.

Tips og Tricks


Tilsæt gerne en halv frossen banan til grøden, inden du blender den, det resulterer nemlig i en sødere grød, som smager ekstra godt, når den er serveret med en skefuld peanutbutter. Du kan også tilsætte et nip vaniljepulver eller en halv teskefuld vaniljesukker til grøden eller bruge kokosmælk som alternativ til mandeldrik. Prøv dig frem med forskellige smage!


Cremet chiagrødChiagrød med kakao

Tags